En cumpliment de l'article 10 de la LLei 34/2002, de 11 de juliol,de serveis de la Societat de la Informació i Correu Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'Empresa. 

 

Denominació social:

TALLER SJD

 

Número de identificación fiscal:

 

 

Domicilio social:

CARRER MONTJUIC 4

08970 SANT JOAN DESPI

 

Correo electrónico:

nuria.laguia@netjoin.net

 

Teléfono:

+34 615189653

 

Aquesta web ha sigut creada per l'empresa TALLER SJD amb caràcter informatiu, i per ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís Legal, es preten regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre els llocs web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions.: el accés a aquest lloc web és responsabiliat exclusiva dels usuaris. 

El simple fet d'accedir a aquest lloc web, no suposa establir cap tipus de relació comercial entre TALLER SJD i el usuari

 

El accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'us incloses en ella.

 

El titular del lloc web ofereix serveis o producte que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars propies que,segons alguns casos, substitueixen, complementen i/o modifiquen les presents condicions, i sobre les quals s'informará a l'usuari en cada cas concret.

CONTACTE

TALLER SJD

c/ Montjuïc, núm 4

08970 Sant Joan Despi

Tl: 93.477.25.45

 

TALLER SJD en redes sociales